Valkoviinissä haudutetut purjot parmesaanikuorrutuksella. 18. 3. 2015 by Merja 1 kommentti. Kuva ei tee oikeutta meheville purjoille ja rapealle parmesaanipinnalle
Täytteen teossa menee hieman aikaa, mutta lopputulos on sen väärti ja kalkkunarulla maistuu myös hyvänä suolapalana kylmänäkin, ihan sellaisenaan tai vaikka voileivän päällä
Ota kalkkunarulla lämpenemään 1/2 - 1 h ennen kypsennystä. Kotimaisia uusia perunoita odotellessa, ulkolaiset uudet perunat maistuvat erinomaisilta, erityisesti uunissa paahdettuina ja maustettuina
Kilon painoinen kalkkunarulla mahtui samaan uuniin ja oli laatikon hyvä ja mieto seuralainen. Tätä joulunajan herkkua söimme viime sunnuntaina pojan toivomuksesta
Kalkkunarulla ja persikkakastike. Uraäiti on ollut joululomalla, eli järjestänyt joulua, vieraillut sukulaisten luona, järjestänyt uuttavuotta, leikkinyt lapsen kanssa ja lukenut kirjoja, eikä ole ehtinyt kirjoittaa blogiin
Paista kalkkunarulla tai file uunissa paistopussissa kypsäksi. Eihän näistä nyt enää joulupöydän vinkeiksi taida olla, mutta onhan noita pyhiä tulossa vaikka ja kuinka …
Tällä kertaa se on raejuustolla täytetty kalkkunarulla salaattipedillä. Fiinimpi tulee tietysti siitä, että sopalle tarjotaan erikseen alkupala täydentämään kevyttä kasviskeittoa
Toinen eläinperäinen pääruokamme oli kalkkunarulla, sen höysteenä tarjottiin punajuuriviipaleita ja joululuumuja (kuivatut luumut ja vettä kulhoon, uuniin 200 asteeseen 20 min)
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.