Ajattelimpa sitten näppäränä naisena kauppareissulla ostaa ainekset ja kokeilla niitä kotona. Mehevät kanatortillat houkutteli, kun näin Hesburgerin mainoksen mokomista
Kanatortillat maistuvat myös illanistujaisissaja viikonlopun herkkuhetkissä. Raikas ranskankerma, paljon maissia, salaattia, yrttejä, mausteita, broileria ja tortillalättynen, saa aikaan mitä parhaimman suupalan
Omatekoiset sipsit ovat aika helppoja tehdä, muutamalla niksillä niistä saa rapeita ja maistuvia. Perunaviipaleet pitää huuhdella ja kuivata huolellisesti
Pohjat ovat odottaneet kaapissa sopivaa hetkeä, ja tänään sitten vihdoin korkattiin tortillapaketti. Yleensä meillä syödään tortillat jauhelihatäytteellä, mutta nyt päätin kokeilla hyvin yksinkertaista ja nopeaa broileritäytettä
Tein yks päivä tällä viikolla omatekoisia hampurilaisia ja oli kyllä siis niin taivaallisen hyvää. Täytyy kyllä sanoa, että olivat parempia kuin pikaruokaloista saatuja, ainakin minun mielestäni
Kohotusaika sitten onkin hieman pidempi, mutta ehkä sen kestää sillä aikaa vaikka kirjaa lukemalla. Terveellisyydestä en sano mitään tässä kohtaa, mutta vaihtelun vuoksi ja välillä saa pöytään laittaa tällaistakin
Syömisessä haarukka ja veitsi ovat käytännölliset, vaikka kyllä lusikallakin onnistuu. Voit korvata omatekoisen peston kaupan pestolla tai käyttää tilalla esimerkiksi ruohosipulituorejuustosta ja ruokajugurtista sekoitetulla levitteellä
Olisi pitäny ehkä ottaa brunssin ajaksi pöydän jatkeet käyttön. kahvia, mehuja, jogurttia, paistettuna kananmunaa, nakkeja, yllätyslihapullia sekä pekonia
Aina samoja ruokia, samalla kaavalla, blääh. Jauhelihaaja makaronia parempaa ei kuulemma olekaan. Tarjolla oli omatekoisia lohkoperunoita japekoni-jauhelihapullia
Kermaisen pehmeän kookosmaitojäätelön salaisuudeksi on postauksessa mainittu oikea kookosmaidon ja kookoskerman määrä, vaahterasiirapin käyttö ja haluttaessa pieni määrä vodkaa sekä tapiokatärkkelyksen käyttö sakeuttamaan ja stabiloimaan ainekset
Sinapin teko on kuulunut jo monen monta vuotta yhdeksi joulun ajan traditioistani. Niinpä tänäkin vuonna meidän kinkku on kuorrutettu omatekoisella ja väkevällä sinapilla
Ylioppilaslakki-popseja toivottiin ja tässä ne nyt tulevat. Näitä popseja tehdessä syntyi pops-massa, jonka maku on mielestäni hyvin lähellä Tupla-suklaapatukkaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.