L. a. p. s. e. t. k. o. i. v. j. u. n. h. l. m. ,. f. r. ä. d. K. y. N. ". Ä. P. A. I. J. (. ). O. V. H. M. -. C. ö. T. '. U. b. S. 1. 2. 9. 0. g. 3. c. 5. 4. R. d l. t l
Kanaviillokki - monien inhokki, mutta aina ollut oma suosikki, jopa silloin pienenä koulussa. * 4 dl kanalientä liemikuutiosta tai fondista tehtynä. 4 dl kanalientä liemikuutiosta tai fondista tehtynä
Kyllä on odotettu, ja nyt sitä saa, nimittäin suomalaista luomukanaa ihan tavallisesta kaupasta. Kiitos Pajuniemi, ensin loistavasta pekonista ja nyt kanasta
Hetki on taas vierähtänyt kun olen viimeksi tänne kirjoittanut. En vain tiedä miksi. Kokkaillut olen taas kuin pieni eläin mutta tulosta ei ilmeisesti ole vain tullut
Jos kanaviillokki on sinulle synonyymi pahasta kouluruoasta, heitä mielikuva romukoppaan nyt. Kanaviillokki on nimittäin hyvää, tosi hyvää varsinkin kun sen tekee alusta alkaen itse, keitetystä kanasta ja kotitekoisesta kanaliemestä
C. a. l. v. k. n. ,. p. t. e. r. u. o. i. j. s. h. P. L. m. E. S. g. y. ä. T. ö. d. V. K. –. J. w. c. A. -. N. I. /. f. 2. 0. 1. 3. H. b. O. W. B. (. ). 5. G. ½. 4. Ä. U. M. 7. z. R. k g. t l. d l
Halutessasi voit tietenkin tehdä nuo kerrokset myös päällekkäisinä kerroksina, suoraa samaan vuokaan, mutta mielestäni kakku on näyttävämpi tällä tavalla tehtynä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.