Nähtävästi minulla kävi Hannu Hanhen tuuri, tein Jamie Oliverin hapanleipä-ohjeella onnistuneen juuren ja parin leivontakerran jälkeen minulla oli käsissäni jo herkullista aitoon juureen tehtyä ruisleipää
Olen nykyään onnellinen puutiinun, kohotuskorin ja hapanjuuren omistaja. Oma hapanjuureni ei ottanut tuulta alleen, mutta sain onnekseni vanhaa hapanjuurisiementä uuden tekeleen käynnistämistä varten, joka asustaa mukavassa ja nätissä taikinatiinussa
Tästä voit nyt jatkaa levain-juureen. Tästä voit nyt jatkaa levain-juureen. Hommia ja vaiheita on enemmän kuin laki sallii, mutta lopputulos maksaa vaivan
Suositun Pain de Martin -blogin kirjoittajan, Martin Johanssonin juurileivontaan keskittyneen opuksen suomenkielisen käännöksen ilmestyminen oli monelle aiheesta kiinnostuneelle onnenpäivä, minullekin
Aitoa kanaviillokkia antaumuksella tehtynä. Kanaviillokki jota niin moni suomalainen inhoaa kouluruokalan kanaliisterin aiheuttamien traumojen takia, on oikein laitettuna todella hyvää
Halutessasi voit tietenkin tehdä nuo kerrokset myös päällekkäisinä kerroksina, suoraa samaan vuokaan, mutta mielestäni kakku on näyttävämpi tällä tavalla tehtynä
Kaikkein paras Kung Pao on kuitenkin tähän mennessä tullut maistettua omassa keittiössä tällä Glorian ruoka&viini lehdestä 2/2015 löytyneellä reseptillä tehtynä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.