Tänään valmistettiin mehukasta punertavaksi jätettyä naudan paistia, olen erittäin hyväosainen kun pääsen käsiksi tutulta tilalta tulevaan laadukkaaseen naudanlihaan joka ei mene vakuumipakkausten eikä lihatiskien kautta
uuniin menossaMarinoitu paisti on mielettömän hyvää. Valmiit paistisiivut voi laittaa tarjolle joko erikseen marinadin kera tai kulhossa siivut rullalla ja marinadi päälle kaadettuna
Olen monia kertoja valmistanut Naapurin Maalaiskanan maalaiskananpojan paistia. Maustamattomat paistipalat voi maustaa monella tavalla ja tällä kertaa lorautin kermaa uunivuokaan, mistä tuli paistipaloille hyvä kastike
Mehevämpää ja maukkaampaa lihaa ei taida löytyäkään kuin peuran vasan paisti. Kypsennä paisti hellästi uunissa punertavaksi ja mausta tuoreilla yrteillä ja valkoviinikastikeella
Ostin kerran Huttulan Kukon maalaiskananpojan paistia. Sen tuntee paistipalojen maussa. Suosittelen valmistaa Huttulan maalaiskananpojan paistia, vaikka tuotteen hinta on reilusti kalliimpi tehotuotetusta broilerista
Kuullota sipuleita voissa paistinpannulla muutama minuutti. Kuutioi paisti. Mulla oli lihana Atrian Takuumureaa sisäpaistia joten 2h kypsennys oli riittävä. 1 kg Naudan Paistia. ) 1 kg Naudan Paistia
Reseptejä tutkittuani, mun kilon paahtopaistinpalaseeni resepti rakentui allaolevaksi. Mulla oli sellainenkin resepti, jossa paisti laitettiin marinadiin edellisenä päivänä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.