Tämä on muunnelma karpista mantelipeltileivästä onnistui yli odotusten. Tässä ei siis ole yhtään gluteenia ja rakenne on kuitenkin aika leipämäinen ja pysyy koossa
Tämä on muunnelma karpista mantelipeltileivästä onnistui yli odotusten. Tässä ei siis ole yhtään gluteenia ja rakenne on kuitenkin aika leipämäinen ja pysyy koossa
Karppileipä (neljä-viisi annosta). Koska rakastan tuoreista ja mahdollisimman jalostamattomista raaka-aineista tehtyä ruokaa, juustoja, teetä ja viinejä yli kaiken, on blogiin korkea aika saada lisää ruokapostauksia menneeltä viikonlopulta
Leivinpaperin päälle 4 leipää. Uuni 225c ja 15 min tai kunnes sopivan ruskeita. Rahka 250 gMuna 3 kplSoijajauho 3 lusikkaaVehnälese 2 lusikkaaLeivinjauhe 1 teelusikkaVähän suolaa
Päivääni on kuulunut parin kahvikupin ja pitkin päivää litkityn veden lisäksi yksi iso, lämmin ateria päivässä + 1 pieni välipala (rahka/smoothie/karppileipä)
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.