Heippa. Voisin meilkeinpä liioittelematta sanoa, että tämä on paras koskaan tekemäni raakakakku. Eikä siinä vielä kaikki, sillä reseptin voi toteuttaa ilman sen kummempia ainesosia
Vietin tänään kirjoituspäivää kotona ja valmistin lounassalaattini siitä, mitä kaapista löytyi. Paahdetuista punajuurista ja mantelilastuista, vuohenjuustosta sekä jääsalaatista syntyi mitä mainioin salaatti, jonka silasin hunajavinaigretellä
Kun maistoin tätä omenapiirakkaa ensimmäisen kerran, riemastuin. Miten hyvää gluteeniton ja luontaisesti makeutettu vegaaninen omenapiirakka voikaan olla
Sain kustantajalta ajat päivät sitten Karita Tykän uusimman Sokeriton-kirjan. Alkuperäinen ajatus oli leipoa siitä keväämmällä, mutta kappas kun on ollut jotain tärkeämpää tekemistä
Tein tämän raakakakun Leivontafoorumin huhtikuun leivontahaasteeseen täällä. Aiheena on 'Raakakakku'. Aihe oli mieluinen, koska en ole vielä koskaan tehnyt raakakakkua tai mitään muitakaan raakaleivonnaisia
Sain hankittua ennen joulua työkaveriltani mukavan palan peuranpaistia. Nyt tuntui että olisi aika ottaa se pakkasesta sulamaan, joten sopivan reseptin etsintä oli ajankohtaista
Pikamoi ja aurinkoista toukokuuta kaikille. Mä oon jotenkin tähän asti karttanut raakakakut ja niiden valmistamisen, kun olen kuvitellut sen olevan työlästä ja hankalaa
Amerikkalainen juustokakku. Aina niin hyvää ja täyttävää. Jo pieni pala tätä herkkua saa hymyn huulille. Klassinen, helppo ja toimiva ratkaisu tarjottavaksi
Meillä on muutamia (aika outoja) tapoja ravintolan valitsemisessa ulkomailla. Ensinnäkin kartamme paikkoja joissa on kuvalliset ruokalistat, ne jotenkin ällöttävät varsinkin mua
täälläValmis kakku. Vadelmasydän. Raakaherkut ovat siitä mukavia asioita tässä universumissa, että kyllähän ne ovat hyviä ja niitä mieluusti syö, mutta niistä ei tule sitä morkkista tai fyysisesti huonoa oloa jälkeenpäin
Moikka. Innostus raakaleivonnaisten tekoon syttyi uudestaan kahdesta syystä. tehokkaammasta blenderistä (joka hankittiin jo vähän aikaa sitten) ja kirpparilta löytyneestä Karita Tykän Raakaa ja makeaa -kirjasta
Kävin Helsingin Kulinaristisen Instituutin raakasuklaakurssilla syksyllä. Kurssin veti Karita Tykkä jonka kirja Raakaa ja Makeaa on ollut erittäin inspiroiva Karitalta on tullut nyt myös uusikin kirja joka on vielä ostamatta
Karita Tykän kirja Hyvä huomenta- Raakaruokaa ihaniin hetkiin on ihanan raikkaan värinen. Vaaleat sävyt ja heleät kuvat korostavat kirjan sanomaa terveellisestä, hyvää tekevästä ja kuitenkin hyvältä maistuvasta raakaruoasta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.