Puolikas poro saapui ja täytyi heti saada maistaa. Mmmm ja kyllä oli hyvää. 4kpl poron kyljyksiäsuolaa ja mustapippuria maustamiseen öljyä ja nokare voita paistamiseenKastike
Vaikka karhun niska ja potkat ovat sitkeitä, ne ovat ehdottomasti maukkaimpia lihoja. Kokilla pitää vain olla riittävästi aikaa ja kärsivällisyyttä antaa ruoan hautua uunin lämmössä
Hirvi vaan on niin hyvää ja hirvipullat taivaallisia tässä kastikkeessa. Pulliin en mitään ihmeellistä laittanut, sillä mielestäni hirven lihan maun pitää itsessään olla se pääasia
Katajanmarjakastike (6. Katajanmarjakastike (6. joka kannatti ottaa. Ihan rehellisesti voin sanoa, ettei ole hajuakaan miten Itsenäisyyspäiväksi kaavailemani poronpaisti päätyi tähän muotoon
Aneeminen kuva ei anna oikeutta annoksen herkullisuudelle. Talvisella säällä tekee mieli syödä tuhdimpia ruokia, kuten pata- ja liharuokia
1. Kastike. Kuori sipuli ja lohko se. Kuori porkkana ja paloittele. Kiehauta riistafondi sipulin, porkkanan ja persiljanoksien kanssa, lisää tomaattipyree, katajanmarjat ja timjami
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.