Voi ei. miten sen kevennyksen kanssa. Kohta on jo kesäkuu ja eihän sille voi mitään, että tässä tulee vuorotellen kaikki sesongin herkut testattua ja juhlat juhlittua
Eilen aamulla unen pöpperössä arkivapaa aamuna tekaisin kaurapuuron lopusta sämpylätaikinaan. Sininen emmental-juustokannika odotti myös käyttöä, joten niistä + muutamasta muusta aineksesta syntyi kertakaikkisen ihanan pehmoisia sämpylöitä
Nyt on tiiättekö maailmankirjat sekaisin. Taisi nimittäin tulla vastaan ikisuosikkini korvapuustin voittaja, ja se jos mikä vaatii mun mittapuulla ihan älyttömyyksiä
Jo muutaman viikon ajan on letuttanut. Välillä enemmän ja välillä vähemmän. Tänään sitten oli aivan pakko alkaa suunnittelemaan lettujen paistoa ihan tosissaan
Raikkaat ja hedelmäiset juustokakut ovat ihania ♥ Teen useimmiten mango- tai persikkajuustokakkua, mutta omille kolmekymppisilleni halusin kokeilla jotain uutta
Täydellisen broileri-, eli kanakeiton metsästys on nyt päättynyt. Kanakeiton kokkailijat varmasti tietää kuinka vaikeaa on saada kyseinen keitto maistumaan
Innostuin viime viikolla leipomaan näiden ihanien ja paljon kehuja keränneiden raparperi-valkosuklaamuffinssien lisäksi raparperimuffinsseja rapealla kaneli-kauramurupäällisellä
Tämä on yksi suosikki hyytelökakuistani. Ihanan raikas ja maistuva. Tein nyt jouluksi ohjeella kaksi pienempää hyytelökakkua jouluaaton ja joulupäivän jälkiruuaksi
Mantelikala on tuttu ruoka kouluajoilta. Se oliki yksi lempiruistani koulussa. Helppoa ja herkullista. Sein voi vaihtaa myös vaikka turskaan, loheen tai nieriään
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.