Noudatin ohjeessa hyväksi todettua Marttojen ja Kokki Kolmosen hiivaan pohjaavaa simahenkistä reseptiikkaa, mutta samantapaisen mustaherukanlehtijuoman voisi valmistaa hiivan sijaan myös sitruunahappoa käyttäen
Cateringia, tuotantoyhtiöitä, kokkikoulu kotikokkaajille, ruoanlaittovälineitä ja muita tarvikkeita. Vähän sattumalta televisioon löydetty kokki työllistää nykyään lukemani mukaan noin tuhat ihmistä
Kun luette tätä postausta, lekottelee minikokki perheineen Espanjan auringon alla. Veikkaan, että varpaat sojottavat vaakasuoraan, uima-altaan vesi välkehtii edessämme ja minikokki kömyää aurinkovarjon alla, ehkä jopa kiljahtelee harjoitellen upouutta taitoaan
Tämä Jamie Oliverin Fiilisruokaa -kirjasta napattu resepti nostaa lihapadan uudelle tasolle. Käsiinhajoavan mureassa, useita tunteja hautuneessa lihassa, pehmeässä ja maanläheisessä sellerissä sekä pataruuan lämmössä on jotain todella kotoisaa ja turvallista
800 g punasipulia100-150 g sokerian. 1/2 dl balsamicoa1/2 dl oliiviöljyätuoretta timjamiamustapippuriasherryä, konjakkia tai brandyaSilppua sipulit ja kuullota ne oliiviöljyssä
Majoneesin valmistaminen sauvasekoittimella ei ole koskaan ollut mitenkään työlästä, mutta sen jälkeen kun aloimme valmistaa sitä minuutissa, emme ole enää valmismajoneesia kaupasta ostaneet
Millaista on täydellinen lasagne. Tietenkin suussasulavan herkullista. Mehevää. Vasta uunista otettuna syntisen valuvaa, mutta seuraavaan päivään levättyään leikattavan kiinteää, mutta edelleen täydellisen pehmeää
Niin, vaikka minäkin lisään tämän ruoan blogin intialaiset -kategoriaan, sen todennnäköinen synnyinsija sijaitsee kuitenkin Glasgowissa, jossa bangladeshilainen kokki nimeltä Ali Ahmed Aslam sen tarinan mukaan improvisoi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.