The post Raakasuklaan lumoissa appeared first on 52 Weeks of Deliciousness. Pääsin osallistumaan aiemmin tänä vuonna Helsingin Kulinaarisen Instituutin Raakasuklaa-kurssille, jonka veti Karita Tykkä
Olen ihaillut valepalmikkosukkia Facebook ryhmässä. Nyt kun olen hieman enemmänkin heilutellut puikkoja, päätin kokeilla onko tämä ihan mahdoton projekti
Viikonloppuna herkuteltiin pitkästä aikaa maukkaalla kakulla. Mieheni täytti tänään vuosia, joten ajattelin kokeilla jotain uutta reseptiä, ja tästä tulikin kertaheitolla suosikki
Reseptit ja ruoka on uuden asunnon lumoissa unohtunut tästä blogista täysin. Ei niin, etteikö täällä oltais kokkailtu tai ylipäätänsä syöty – oikein tukevasti onkin etten sanoisi
Pienet näkyvät jutut, kuten vaikkapa kesäkukkien istuttaminen terassille ovat saaneet minut nousemaan jo puoliksi ylös ja uskomaan, että kyllä tästä pihasta vielä hyvä tulee
Related PostsEmäntä- tai isäntäystävällinen talvimenu – veriappelsiini-jogurttipossetTotuutta silmiin – parmankinkkusalaatti paahdetuilla kasviksillaJuhlat arjen keskellä – kello viiden tee ja mango-mandariinikakkuTulihan se valkeus – marsalakanaTaginen lumoissa – sitruuna-inkiväärikanatagineTerästettynä, kiitos – klubileipä chipotlemajoneesilla
Kesädrinkin avainsana on kylmä. Jäähdytetyt lasit, kylmät ainekset ja reilusti jäitä. Ananas aqua frescalla piti aloittaa loma, mutta lopulta tehtiin kannullinen loman lopetusviikonloppuun
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.