Kiitos teille blogisiskot, antaisin Liebsterit teille molemmille jollen olisi sitä teiltä saanut. Testailin mun uutta mandoliinia omppusipseihin ja niistä tuli hirmu söpöjä, rapsakoita ja valtavan hyviä
T. ö. r. m. ä. s. i. n. u. k. l. a. o. j. e. h. K. t. b. g. p. E. ,. v. y. ). V. ". d. S. f. -. M. 3. 2. 1. 7. 8. 5. 0. L. /. (. P. N. 6. A. I. G. J. 4. U. d l. t l
Sitten ISO KIITOS Onko Nälkä. -blogin Chef Jonesille tunnustuksesta. Mun on ollut tarkoitus paistaa blinejä jo jonkin aikaa ja aineksetkin taisin hommata joskus pari viikkoa sitten
Minä kuvaan ammatikseni prosesseja (siis ainakin osan aikaa). Yleensä tavoitteena on saada jokin asia tehdyksi tehokkaammin, nopeammin ja halvemmalla kuin ennen
Minä kuvaan ammatikseni prosesseja (siis ainakin osan aikaa). Yleensä tavoitteena on saada jokin asia tehdyksi tehokkaammin, nopeammin ja halvemmalla kuin ennen
Hyvää uutta vuotta 2015. Vuosi 2014 on takana ja edessä odottaa monta ihanaa asiaa. Blogirintamalla on tulossa muutama isompi projekti, jota kovasti odotan
Muutama päivä sitten viettelimme siskon kanssa leffailtaa ja teki mieli pirtelöä. Vedimme sitten blenderiin musta tuntuu- tuntumalla suurin piirtein tämmöiset kaapista löytyneet ainekset
Iso kiitos myös kaikille teille ihanille jotka olette muistaneet blogiani erilaisilla haasteilla ja tunnustuksilla, vastailen niihin mahdollisimman pian
Nöyrin kiitos Anna, Dinner 4U2 ja Siskoliina. Pengerkatua on muistettu kolmella eri tunnustuksella kuluneen kuukauden aikana - toivottavasti ehdin jakaa nämä ansiot pian eteenpäin
Meidän perheessä ei helposti kummoisia tunnustuksia ruokabloggarille jaeta. Vaikka kuinka osaisi mustekalan perata vaikka silmät kiinni ja tuntemusta olisi niin Lähi-idän kuin Aasiankin keittiöistä, niin se ei näihin tee vaikutusta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.