Kiivimarinoitu possu
Kahden keittiö
Kahden keittiö
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 kiivi 1 rkl soijakastiketta
  • 1 rkl juoksevaa hunajaa
  • 2 tl sitruunamehua
  • 1 possun sisäfilee (n. 500 g)
  • pieni salottisipuli
  • 1 rkl voita
  • 3 tuoretta viikunaa
  • 1 kiivi pieni pala tuoretta inkivääriä
  • ½ dl kuivaa valkoviiniä (esim. Raimat Castell de Raimat Chardonney 2013)
  • 1 rkl juoksevaa hunajaa
  • 1 rkl viikunahilloa
  • 1 tl tummaa balsamietikkaa
  • 1 tl vaaleaa balsamietikkaa
  • suolaa
  • mustapippuria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.