Kiehauta sokeri sekä vesi ja lisää sitruunamehu. Lisää kirsikat ja keitä miedolla lämmöllä silloin tällöin ravistellen noin 30 minuuttia tai kunnes kirsikat ovat tasaisesti liemessä
Kuten mehupostauksessa totesin, tälläistä kirsikkasatoa en ole nähnyt. Vadelmiakin riittää, kirsikkaämpäreiden vieressä on se pari litraa (miinus aamiaisvadelmat koko porukalle) jonka poimin viikonloppuaamuna saunan takaa muiden vielä nukkuessa
Innostuin tekemään hilloja ylijääneistä marjoista. Kotitekoiset hillot ovat kyllä ihania. Ennen kuin päästään varsinaiseen hillonkeittoon, niin pari sanaa hilloon käytettävistä lasipurkeista
Kostuta kakkusiivu kauttaaltaan lusikkaa apunakäyttäen - lusikan pohjalla on helppo hieroa litkua jokapaikkaan , lisää kirsikkahilloa 5 tl keskelle siivua ja ala sieltä siirtelemään reunoja päin, laita enemmän josei se riitä kaikkialle
K. e. s. ä. k. u. a. o. t. i. n. r. ,. j. v. l. m. h. y. M. D. -. d. P. /. p. S. ö. I. R. A. H. L. O. N. 1. g. (. 2. ). 5. 0. J. c. b. 4. f. 3. 9. Ä. T. E. Ö. w. x. G. U. B. 7. %. V. k g. d l. t l
Koskaan aikaisemmin en kirsikkahilloa ole tehnyt, mutta kun Dansukkerin sivuilla osui silmään kiva aromikkaan kirsikkahillon ohje, niin nyt oli pakko kokeilla
suklaanomparelleja ja mantelirouhetta (+kirsikkahilloa). 0,5 dl kirsikkahilloa. 0,5 dl kirsikkahilloa. Omg - todellakin, tässä kun tätä kirjoitan lusikoin juuri tätä taivaallista suklaakakkua ja olen todellakin 'totally in heaven'
n kirsikkahilloa). Eilen kahviteltiin työpaikalla työkaverin 5kymppisten kunniaksi. Molemmissa kakuissa on 8 munan kaakaokakkupohjat (läpimitta 28cm), toinen on gluteeniton (sileäpintainen)
2 dl kirsikkahilloa. 2 dl kirsikkahilloa. Olen julkaissut tämän suklaakakun ohjeen joulukuussa 2013, mutta ajattelinpa julkaista ohjeen nyt uudestaan, koska olen taas viime aikoina innostunut tätä tekemään ja tämä varmaankin on parasta suklaakakkua, jota olen koskaan tehnyt
vadelmahilloa (kirsikkahilloa). Viikon päästä on Runebergin päivä. Klassikkoleivonnainen Runebergin torttu on suosittu leivonnainen aina näin alkuvuodesta
Levitä pohjan päälle tämän jälkeen ensiksi kerros kirsikkahilloa ja sen päälle kerros kermavaahtoa. Jos leikkasit kakun kahteen osaan, suosittelen levittämään kirsikkahilloa myös päällimmäisen kakkulevyn pinnalle
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.