On itsetehty, tuore leipä. Piti rikkoa kaavaa ja tehdä suomenkielinen otsikko, sillä sanalle iltapalaa ei taida olla sopivaa englanninkielistä vastinetta
Sokeri on aikalailla peruselintarvike herkkubloggarille. Bloggaamisesta huolimatta yritän kuitenkin välttää sokeria mahdollisimman paljon ja jättää varsinaiset sokeriöverit viikonlopulle
Viime aikoina mulla ei ole jäänyt blogille aikaa juuri ollenkaan, päivitystahti on ollut hidasta ja kommentteihin vastaaminen kestää eikä kuvien laatukaan ole sellaista jota haluaisin
Yksi parhaita asioita bloggaamisessa on se, kun joku muu on innostunut kokeilemaan blogissa olevaa reseptiä ja tulee kertomaan onnistuneesta ja herkullisesta kokeilusta
Kun aloin kirjoittaa tätä joulun alla, en tiennyt, onko kyseessä jäähyväiskirje vai lomaviesti. Kuukausien kypsyttelyn ja tauon jälkeen alkaa tuntua, että paino on kuitenkin jälkimmäisellä
Olen nykyään niin innoissani Instagramista (tilini löytyy täältä), että saatan unohtaa ottaa leipomuksista ja kokkailuista kuvat järkkärillä blogia varten
Ruokabloggaus vie helposti mukanaan pikkusormen ja koko käden jälkeen ihan koko elämän. Itse kokkaamisen ja bloggaamisen lisäksi pitää vielä jaksaa olla aktiivinen tuolla sosiaalisessa mediassa
Mulla oli vuosia "lammaskammo", kun joskus vuosia sitten pilasin lampaanpaistin totaalisesti tehden siitä aivan kammottavan makuista pöperöä, sitä kuuluisaa hikistä villasukkaa
Alkaa olla aika lyödä pakettiin ruokavuosi 2016. Bloggaamisesta on tullut kuluneen vuoden aikana entistäkin tärkeämpi harrastus, ja se näkyy blogissakin, vaikka yhä edelleen Viikonloppukokki on minulle puhdas harrastus
Bloggaamisen ensimmäisistä vuosista minulle on jäänyt mieleen kesäkakkujen kehittelyt. En muista käytinkö kesäkakku-nimitystä aina resepteissä, mutta ainakin itse mielsin, että kyseessä oli sitä kesää leimaava kakku, tietynlainen oma sen hetkinen bravuuri
Syötiin sitä meilläkin, tosin muunneltuna, lohi-avokadosalaattia wasabikastikkeella. Ohje on Alexander ja Hanna Gullichsenin ”Safkaa”-keittokirjasta, joka suinkaan ei sisälly omaan keittokirjavalikoimaani
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.