T. y. k. ä. n. a. i. e. l. s. t. ,. m. j. o. h. b. g. J. ö. d. u. v. r. p. z. -. R. M. N. A. K. S. –. E. L. V. G. 1. (. 3. 0. ). 2. ½. 5. c. O. P. Ä. D. d l. r k. t l
Ruokarakkauksia kun taitaa olla kaikilta mantereilta ja maanosista. Japanilaisenja thairuoan lisäksi makuhermoja kutittelee kivasti indonesialainen ruoka, jonka yksi tunnetuimpia ruokalajeja on Bami Goreng
Poista kombu vedestä ja keitä adzukipapuja kombun liotusvedessä, kunnes ne ovat. Ainakin tänään ulkona on näyttänyt todella syksyiseltä ja ilma on selkeästi viilentynyt, vaikka elokuu ei ole vielä edes puolessa välissä
Kuivattua mustasientä ei marketista löytynyt, joten sen virkaa reseptissä ajaa tuore siitakesieni. Ei mikään estetiikan taidonnäyte, mutta ensimmäisiksi kevätkääryleiksi varsin onnistuneita ja maukkaita
Gyozat tehdään kuumasta vedestä, vehnäjauhoistaja suolasta. Kun lapsi pyytää gyozoja illalliseksi on sen niitä saatava, vaikkei taikinakuoria ole kaupasta enää saatavilla
adzukipapuja, siitakesieniäja maapähkinöitä. Liota adzukipapuja useita tunteja tai yön yli. Tähän itse nimeämääni kategoriaan kuuluvat kaikenlaiset pizzat, hampurilaiset, wrapit, tortillat, voileivät, piiraat, bagelit sekä suolaiset vohvelit ja letut (jne
Pitkille jahtiretkille oli talvisin kätevä ottaa jäätyneitä pelmenejä laukkuun tai ahkioon. Leiritulilla niistä oli helppoa keittää ravitsevaa ja herkullista jahtievästä
Dim sumit, gyozat, samosat, raviolit ja gnocchit ovat kaikki eräänlaisia dumplingeja. Suomeksi kutsuttuja mykyjä eli kypsennettyjä ja (ehkä) täytettyjä taikinapalloja löytyy muodossa tai toisessa lähes jokaisesta kulttuurista
muutama tuore siitakesieni. Jos kuulut niihin joille pavut eivät maistu, tai joille jo pelkkä papujen ajatteleminen tuottaa vatsanväänteitä, tämä resepti saattaa saada sinutkin pitämään niistä, niin herkullinen se on
Ja siitä huolimatta aina jää yli muutama gyōza. Joten ylimääräiset gyōzat nostetaan vierekkäin lautaselle (päällekkäin asetettuna ne tarttuvat toisiinsa ja repeytyvät), kelmutetaan ja siirretään jääkaappiin
Aseta sen jälkeen gyozat pannuun niin, että saavat kauniin ruskean värin pohjaansa. Täytteeksi käy niin jauheliha (kiinalaisten tapaan olen tässä rohkaistunut käyttämään possua), kuin ne joka paikkaan tunkemani (jätti)katkaravut ja lempparimme ankka
E. i. k. u. n. h. ö. p. ,. o. l. y. v. ä. j. a. s. t. r. e. m. M. G. z. J. S. (. O. d. ". -. ). /. F. 1. C. g. 4. 5. 0. 2. L. A. K. Ä. D. c. N. t l. d l
Anna kaikki vesi haihtua pannulta, ja tarjoile gyozatsoijan tai dippikastikkeen kera. Työpaikan vaihto takasi sen että iltaisin ei juuri ole ehtinyt tai jaksanut mitään sen kummempia kokkailla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.