The Japanese version, gyoza, is fry-steamed meaning they are first browned in a little hot oil and then steamed in the same pan by adding some water on the pan, which makes them a lovely combination of crispy and tender
-. -. -. -. -. -. -. W. o. n. t. k. e. i. a. s. l. u. p. j. E. m. ä. w. h. y. ö. d. ,. v. ). H. U. O. M. V. r. J. R. 4. 6. 2. 5. 3. 0. 1. T. g. K. L. S. N. Y. ". 8. A. t l
Paista 225 asteessa keskitasolla 12-15 minuuttia. 12-15 min. Taikina. 2 ½ dl maitoa1 ps kuivahiivaa1 tl sokeria1 tl suolaa5 ½ dl vehnäjauhoja50 g valkosipulituorejuustoaLämmitä maito ja lisää siihen sokeri, suola ja kuivahiiva pieneen jauhomäärään sekoitettuna
Yakisoba, japanilaiset nuudelit, lehtikaalia ja sieniä (2. n 160-200 g nuudeleita (2 pkt). 100-150 g lehtikaalia. 160-200 g nuudeleita (2 pkt). 100-150 g lehtikaalia
Mielessäni pyörivät jo ramen-nuudelit ja sushit ja kaikki muut japanilaiset herkut. Pääsin unelmani kanssa suhteellisen pitkällekin – esiinnyin näytelmälavoilla, lausuin yksittäisiä repliikkejä tv-sarjoissa ja seisoskelin taustalla lukuisissa elokuvissa
Nyt muokkasin ohjetta hieman ja näin syntyi Jauheliha-Cheddarnyytit. Blogini yksi suosituimmista resepteistä on Fetapinaattinyytit, joita valmistin vuosi sitten joulun jälkeen
Kulho on julistettu monessa paikassa tämän hetken trendikkäimmäksi tarjoiluastiaksi - eli japanilaiset donburit ovat tahtomattaankin nyt myös trendikkäitä
Japanilaiset saavat kiittää tästä mausteisesta. kastikkeesta brittejä, jotka toivat sen maahan jo 1800-luvun loppupuolella ja siitä. kastikettä noin 5-7 minuuttia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.