En voi käsittää, miten ja miksi mulla kesti 25 vuotta kokeilla ensimmäisen kerran crème brûléeta. Ehkä siksi lykkäsin sen tekemistä, koska se ei mielestäni paperilla vaikuta kovin herkulliselta - kermaista vanukasta, jossa on rapea sokeripinta
Ruskista jauheliha pinnoitetussa, korkealaitaisessa paistokasarissa kahdessa erässä. Yhdistä lihat kasarissa ja lisää silputtu sipuli sekä valkosipulinkynsi hienonnettuna
"1928 Pekka ja Anni Aschan avasivat Turkuun ranskalais-venäläistyylisen leipomo- ja konditorialiikkeen, jonka yksi suosituimmista tuotteista oli käpykakku
HaukeaTämä on kalagratiinin perus resepti jota voit itse maustaa oman makusi mukaan ja käyttämällä eri kalaa muutenkin vaihdella sen ulkonäköä ja koostumusta
Nyt esittelen teille ensimmäistä kertaa perinteisiä brasilialaisia herkkuja. Kuten mainittu brasilialaiset rakastavat makeaa- kaikenlaista sellaista, joka sisältää paljon paljon ja vielä vähän enemmän sokeria
Klassinen omenapiirakka. Klassinen omenapiirakka. Syksy = omenapiirakka-aika. Näin ainakin meillä. Olen aina pyrkinyt tekemään vähän erilaisen version, mutta yksi juttu on ja pysyy - omenoita pitää olla paljon
Kiina-teema jatkuu, onhan siinä keittiössä vielä monta nurkkaa koluttavana. Tänään oli vuorossa yksinkertainen ja aika hienostuneen makuinen eteläkiinalainen ruokalaji
O. l. e. n. m. ä. s. t. y. h. d. o. a. p. i. r. k. ,. j. u. K. v. H. 2. 0. 6. (. P. ). A. 4. 5. 1. g. ~. G. S. -. T. M. L. 3. ö. J. V. ø. c. N. 7. d l. t l. k g
Jos on vielä päättämättä mitä meinaa kokkailla Sunnuntaina Isukille,Äijälle, miksi nyt ikinä sitten kutsutkin, niin tässä on yksi varma ja toimiva ruoka
Kuutioi voi ja anna lämmetä 15. 20-asteiseksi. Sekoita monitoimikoneessa tai sähkövatkaimen taikinakoukuilla pakastetut jauhot ja voi nopeasti tasaiseksi massaksi
Välillä on hyvä käyttää kaapiin kerättyjä hätävarojakin, jotta ne saa tuoreutettua. Nyt oli vuorossa sei-pakettin tuoreutus pakkasesta ja kaveriksi käytin erilaiset juurespusien loput ja palat
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.