Skonssit ovat aivan superhelppo ja nopea valmistaa ja lisäksi ne ovat niin superhyviä, jotta tällä ohjeella on pakko pyöräyttää skonssit kerran jos toisenkin
Skonssit ja brunssit. Skonssit maistuvat aina parhailta tuoreina, vielä lämpiminä, joten näitä ei kannata valmistaa ennakkoon, vaan tarjoilla reilusti iltapäiväteellä, jos aikainen aamu ei nappaa
1. Sekoita korppujauhot kermamaitoon ja anna turvota noin 15 minuuttia. Lisää muna, mausteet ja sipuli. Lisää jauheliha ja sekoita, kunnes taikina on tasainen
s. a. n. o. i. H. y. l. e. ,. k. u. t. v. h. ä. p. Y. r. m. j. U. ö. N. P. M. O. d. (. K. ). V. L. g. J. S. [. ]. E. b. 1. 9. 4. 2. 0. 5. c. I. -. 3. T. d l. t l
R. u. o. k. a. t. m. i. n. e. v. l. h. j. p. r. d. y. s. ,. A. ä. ö. J. g. M. S. D. Y. C. f. N. (. ). L. P. O. K. 8. -. 1. 2. c. =. 3. 7. 5. 0. /. V. +. Ä. T. ". t l
Viikonloppuisin aamupalaan kuuluu "jotain spessua". Arkena naamariin heitetään "nopeasti se jugu myslillä" ja koska siitä ei oikein mitään rentouttavaa nautintoa saa irti, tarvitaan viikonloppuisin sitä jotain extraa
Otin heti kokeiltavaksi Ravintola Limbbun skonssit, joita mainostettiin jumalaisen hyviksi. Skonssit nousevat uunissa vain vähän eivätkä leviäkään suuremmin
Voiton veivät kuitenkin skonssit, joita tarjoiltiin erilaisten hillokkeiden ja pehmeän kerman kera. Skonssit voidaan nauttia joko suolaisina tai makeina - ja nyt päädyin makeisiin versioihin
sydämen muotoiset skonssit, itse tehtyä mansikkahilloa sekä kermavaahtoa. Sillä aikaa kun skonssit ovat uunissa voit valmistaa hillon (parempi toki jos olet tehnyt sen etukäteen koska kestää hetken hyytyä)
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.