Oonkin aivan rakastunut Foodin kookosmannaan, joka antaa puurolle täyteläisyyttä ja makua - voit kuitenkin tehdä puuron ilmankin, tai korvata sen vaikka muutamalla lusikallisella kookoslastuja
No tajuttoman hyviä lettuja tällä reseptillä, kun ne tuunataan proteiinijauheella (vaihdetaan käyttämäni mantelijauhe kokonaan tai puoliksi siihen), paistetaan kookosöljyssä ja tarjotaan kaakaonibsien sekä vadelmien ja banaanin kera - "voiko ihanammin päivä enää alkaa"
cashewpähkinöitä//kookosmannaa//basillikaa//chiliä//MCT-öljyä. Luultavasti helpoin tapa nauttia värejä on raikkaan salaatin tai lämmittävän keiton muodossa
raakakakkuresepti näin viikonlopun kunniaksi. ½ dl kookosöljyä. Tämä kakku sai viimeviikonloppuna. pähkinät ja limenmehu, lisää sula kaakaovoi ja kookosöljy
Kuinka monen mielestä lapsuuden leivonnassa oli parasta se, kun sai syödä raakaa taikinaa. Mä ainakin rupesin usein leipomaan ihan vaan siksi, että sain maistella taikinaa - taikinahan oli usein jopa paljon parempaa kuin uunista tullut valmis leivonnainen
Mä oon aina tykännyt taikinasta enemmän, kun itse kekseistä. Sama pätee pipareihin, taikina on taivaallista, mut paistetut piparit ei niinkään lemppari herkkua
Tulevan viikonlopun kunniaksi tarjolla herkullinen gluteeniton kääretorttu. Tuleva viikonloppu näyttää kelien puolesta oikein loistavalta, toivottavasti saadaan oikein hienot ulkoilukelit
Halusin tehdä pitkästä aikaa jotain helppoa ja herkullista, mutta sokeritonta jälkkäriä. Banaanileipä-reseptejä onmonia internetti pullollaan ja tämä ehkä eroaa muista yksinkertaisuudellaan ja sillä ettei tähän ole lisätty sokeria lainkaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.