Korealainen bibimbap sydänsimpukoilla ja kasviksilla
Ripaus tryffeliä
Ripaus tryffeliä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2 rkl riisiviinietikkaa
  • 1 rkl seesamiöljyä
  • 2 valkosipulin kynttä pilkottuna
  • 2-3 salottisipulia pilkottuna
  • 1 rkl paahdettuja seesamin siemeniä
  • suolaa
  • (kochujang- chilitahnaa)
  • 1 retikkaa raastettuna (käytin retiisejä)
  • 2 isoa luomuporkkanaa julienne
  • iso kourallinen lehtikaalia
  • soijakastiketta
  • 1 kg sydänsimpukoita
  • valkoviiniä
  • vettä
  • 2 valkosipulin kynttä pilkottuna
  • 1 rkl pilkottua tuoretta inkivääriä
  • 2 shalottisipulia hienoksi pilkottuna
  • 1 kuivattu chili
  • 1 tl sokeria
  • 1 tl soijakastiketta
  • 1 tl seesamiöljyä
  • ½ l kuumaa keitettyä jasmisriisiä
  • 4 kananmunaa (korealaista chilitahnaa kochujang)
  • 2 levyä merilevää ohuiksi suikaloituna ja paahdettuna
  • 1 tl paahdettuja seesaminsiemeniä (käytin mustia seesaminsiemeniä)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.