H. u. o. m. e. n. a. i. r. t. v. l. k. ö. y. d. -. M. g. p. h. ä. s. ,. K. b. V. j. F. c. T. S. E. R. L. é. Y. Ä. A. U. O. I. J. C. (. f. ´. É. è. x. ). 7. 0. 1. 2. 4. P. N. m l
U. s. k. o. m. a. t. n. ,. u. v. i. l. ä. p. e. y. h. b. g. r. j. E. K. 1. d. ). A. O. ö. N. F. c. -. H. P. ". f. S. 9. 2. 0. 3. /. 5. B. L. I. V. T. 8. J. 4. &. M. 6. G. (. w. D. 7. <. a l. k g. J a. T ä
N. ä. i. n. t. o. s. e. a. p. v. l. q. u. r. m. h. ". f. ,. k. g. j. T. (. y. ). R. C. G. d. J. P. ö. -. K. c. 2. 1. 5. 0. 3. E. A. L. I. w. S. d l. m m
Koska syöjiäkin oli enemmän, niin leivottiin kaksi satsia, kahdella eri reseptillä ja mausteeksi laitettiin toisiin mustikoita (pakastimesta) ja toisiin mustia viinimarjoja (pakastimesta myös)
Sen jälkeen, kun olen päässyt raakakakkujen maailmaan, jossa valkojauhotuotteiden, sokerin ja maitotaloustuotteiden sijasta käytetäänkin pähkinöitä, kuivattuja hedelmiä, kylmäpuristettua kookosöljyä, marjoja ja hedelmiä sekä makeutukseen hieman hunajaa tai agavesiirappia ja mahdollisesti ripaus vaniljasokeria, en enää perinteisiä kakkuja ja leivonnaisia oikeastaan kaipaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.