"KOTIA KOHTI JA KOEKEITTIÖLLE"
KOTIKOKISTA AMMATTILAISEKSI
KOTIKOKISTA AMMATTILAISEKSI
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • TERIYAKI-MARINADI
  • 5 rkl soijakastiketta
  • 3 rkl mirinä
  • 1 1/2 rkl sokeria keitetään kasaan kunnes sokeri on täysin liuennut ja kastike on sopivan kiinteää.
  • SEESAMINSIEMENKASTIKE SALAATILLE
  • 15 g paahdettuja seesaminsiemeniä
  • 15 g sokeria
  • 10 g omenaviinietikkaa
  • 30 g rypsiöljyä
  • 30 g majoneesia
  • 30 g ruokakermaa
  • 5 g tamari-soijakastiketta
  • RYUNOSUKE-original salaattikastike
  • 60 g miriniä
  • 7 g tamari-soijaa
  • 4,5 g valkosipulimurskaa
  • 8 g sipulisilppua
  • 25 g misotahnaa
  • 40 g valkoviinietikkaa
  • 6 g Dijon-sinappia
  • 5 g sokeria
  • 2 g chilitahnaa
  • 100 g rypsiöljyä
  • 20 g seesamöljyä
  • Kaikki aineet sekoitetaan tasaiseksi kastikkeeksi ja juuri ennen tarjoamista sekoitetaan joukkoon mascarponejuustoa.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.