Kuhaceviche. Yhden kuhacevichen linkkasinkin jo menuun. Havahduin siihen, etten ole aikoihin julkaissut menua, vaikka lauantai-iltaisin meillä on lähes poikkeuksetta tapana syödä alku-, pää- ja jälkiruoka
Kun tuota kalansyönnin lisäämistä on tullut lupailtua, niin on aika ryhtyä sanoista tekoihin. Ja onhan se(kin) mitä monimuotoisin elukka - sitä voi graavata, pikkelöidä, höyryttää, paistaa, pyöräyttää burgeriksi, muhentaa terriiniin tai (laiskuuden yllättäessä) vaikka raakakypsyttää cevicheksi
Kuhaceviche kahdelle alkupalaksi. Herkullista, kylmää, raikasta tuoretta kuhaa raakana. Jamie Oliverin ohjeen rohkaisemana kala kypsyy tällä kertaa vain pari minuuttia limen mehussa
Kuhaceviche on kevyt ja raikas tapa aloittaa pääsiäisherkuttelu. Onko aika kulunut kuin siivillä. Pääsiäinen tulee taas (muiden juhlapyhien) lailla ihan puskista
kuhaceviche korianterilla. kuhaceviche lehtipersiljalla. Minulle ei olisi ihan heti tullut mieleen maustaa avokado sinappikastikkeella ja tarjoilla se vielä kalan kanssa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.