Kuohuvan tuore hernesosekeitto ja kuha-mangoceviche kevääseen
Paleokeittiö
Paleokeittiö
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 4 annosta
  • 2 salottisipulia silputtuna
  • 1 pienehkö palsternakka
  • 2 rkl kirkastettua voita
  • 2½-3 dl kana
  • 100 g ranskankermaa
  • ¾ dl kookoskermaa
  • 450 g pakasteherneitä sulatettuina
  • 1-2 rkl sitruunamehua
  • 1 dl
  • ¾ dl limenmehua + ¾ dl sitruunanmehua
  • 2-3 rkl oliiviöljyä
  • 1-2 valkosipulinkynttä rutistettuna
  • 2 keskikokoista jalopenoa pieneksi kuutioituna
  • suolaa ja rouhittua mustapippuria maustamiseen
  • ~400 g tuoretta kuhafilettä paloiteltuna
  • 1 vihreä paprika pieneksi kuutioituna
  • 1 pienehkö punasipuli puolitettuna ja ohueksi siivutettuna
  • 1 mango kuutioituna
  • tarjoiluun avokadoa, passionhedelmää ja korianteriöljyä (tuoretta korianteria + oliiviöljyä + ripaus suolaa tehosekoittimessa sekoitettuna)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.