Välipäiviltä päivää. Blogilomalla ollaan, mutta tulinpa kuitenkin piipahtamaan ja antamaan pikaista vinkkiä teille, joille eivät Uudenvuoden nakit ja perunasalaatti maistu
Broilerinugetit saavat uuden savuisan säväyksen, kun niihin laitetaan täytteeksi Valio Kippari -sulatejuustoa ja dipaillaan lämpimään savujuustokastikkeeseen
Pidimme Juhannuksen alla esijuhannusjuhlat eli jussin etkot… Ruokana oli itsetehtyjä hampurilaisia lisukkeilla ja jälkiruokana raparperi-mansikkatiramisu
Raikas minttupesto sopii täydellisesti valoisiin kevätpäiviin. Olen tosi ihastunut vegaanisiin pestoihin ja levitteisiin – niin itse tehtyihin kuin kaupan valmiisiinkin
Tänä syksynä on tullut jos jonkin moisia reseptikilpailu kutsuja ja vain joihinkin ehdin osallistua ja ensimmäisenä syksyn korkkaa Jacob's Creek Earth Vine Grape Chardonnay luomuviini, jolle tarkoitus olisi kehitellä sopiva kasvisruokareseptikilpailuun teemalla modernit kaupunkipuutarhojen herkulliset yrtit ja kasvikset
Minttuhyytelö. Sen tarpeellisuudesta keskustelemme pääsiäispöydässä joka vuosi. Itse en sitä kaipaa, mutta suvussani on myös niitä, joiden mielestä pääsiäislammas ei maistu miltään ilman sitä
Nyhtökauraburgereista tuli aivan loistavia. Todellinen hampurilaisten suurkuluttaja poikaystäväni totesi näiden olevan yksi parhaimpia hampurilaisia ikinä
Joskus vastaan tulee ohjeita, joiden ainesosa yhdistelmät ovat suht erikoiset. Silloin tulee usein mieleen, että ruoka on joko todella hyvää tai täydellinen floppi
Sain joululahjaksi sous vide -vesihaudekypsentimen. Hifistelyä tai ei, sous vide -menetelmällä saa takuuvarmasti suussasulavaa, juuri oikean kypsyistä, mureaa lihaa
Kyssäkaalia olen parin viimeisen vuoden ajan syönyt erittäin ahkerasti ja täällä blogissakin on kyssäkaalia kokkailtu peräti 13 kertaa (ennen tätä ohjetta) mutta aina raakana
Feijoada'a [fejʒuˈadɐ] varmaan voisi nimittää Brasilian kansallisruoaksi. Lihaisa papupata lienee saanut alkunsa orjien heittäessä papupadan sekaan muiden hyljeksimät lihanpalat hautumaan ja keskustelimmekin syödessä siitä, että tämä nykyinen, hyvin lihaisa version on alunperin ollut varsin papuisa
Syksy. Punakaali. Dude food. Ja kauden kasvikset. Näistä on tämä kattaus koottu =). Fyysisesti kattaus tuli koottua jo elokuun puolella, mutta nyt vihdoin sille löytyi myös aika ja paikka blogissa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.