Kasvisruoan tuli olla sellainen ettei se jättäisi parastakaan lihan syöjää nälkäiseksi ja itse ruoka ja sen resepti ei ollut ongelma, vaan itse ruoan esillepano ja sen valokuvaaminen ja Scarpaccian lisukkeeksi päätyi viherminttupestoa johon olin omalla parvekkeella viljellyt sekä mintun että basilikan, kesäkurpitsaa hyvältä ystävältä jolla satoa on tänä vuonna riittänyt, uunissa paahdettuja meheviä jättiherkkusieniä jotka tässä ajavat ruoan mehevää lihaisaa osuutta ja jotka olin napannut kaupasta mukaani sekä nopeaa punakaalipikkelssiä punakaalista ja punasipulista
Alaspäin kääntyneet suupielet nousivat kuitenkin ylöspäin, kun kannoin pöytään minttupeston. Minttupesto sopii tarjottavaksi monen muunkin kanssa, mutta lampaan seurassa se on verratonta
minttupesto. Tarjoile karitsan kare minttupeston ja paahdettujen valkosipulien kanssa. Minttupeston reseptin löysin Glorian Ruoka & Viini -lehden numerosta 3/17
Lisäksi oli minttupestoa ja minttuhyytelö, valkosipulinkynsiä ja hyvää punkkua. Tänään on ollut aivan ihana aurinkoinen päivä – juuri sellainen kaunis kevätpäivä, jollaisesta haaveilee kun ajattelee kevättä, pääsiäistä, narsisseja, auringonpaistetta ja herkkuruokia… Hieno päivä
Tämä riemastuttavan raikas minttupesto valmistuu naurettavan helposti ja vaivattomasti. Monipuolinen minttupesto sopii täydellisesti pääsiäispöydän herkkujen joukkoon
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.