M. o. i. Y. k. s. v. n. l. p. u. t. e. a. r. j. y. ä. m. h. E. ,. ). A. b. g. O. d. I. H. -. K. R. T. 5. 4. 2. 0. 6. (. 3. P. V. S. L. D. u l. d l. t l
T. ä. m. p. o. r. k. a. n. i. h. d. t. y. v. j. s. e. l. u. P. O. R. K. A. N. I. ,. 4. 1. 2. 0. g. /. 6. 3. F. z. W. c. L. S. V. °. C. 5. -. ö. d l. t l
Ei mitään kikkailuja, ihan perusohje, perus raaka-aineilla perinteitä kunnioittaen. Runeberginkeksien jälkeen siirrytäänkin sulavasti perinteisiin runebergintorttuihin
P. o. r. k. a. n. u. t. e. h. y. j. s. i. l. S. R. d. T. m. ä. b. v. 2. 0. 1. J. p. ,. 6. -. F. N. w. 7. ö. H. E. M. L. /. 5. K. (. ). g. 4. 9. 3. V. A. d l. t l
Porkkanapiirakka on yksi suosikki leivonnaisistani ja sitä tuleekin tehtyä melko usein. Se on vielä parempaa, jos malttaisi antaa piirakan nukkua ja maustua yön yli
Minulla oli sellainen tunne, kun aloin näitä leipomaan, että kaapissa olisi ollut karvasmanteliaromia, mutta eipä sitä ollutkaan jäänyt yhtään viime kerrasta jäljelle
T. ä. m. k. e. l. p. a. i. s. d. n. u. o. ,. j. v. t. ". -. y. ö. r. G. 3. 1. h. /. 2. (. g. ). 5. K. 0. H. S. L. M. J. &. x. c. A. Y. V. N. P. E. I. / l. r k. d l. t l. c m. m i
Pistetään kansallisrunoilijan juhlapäivän kunniaksi molemmat reseptit jakoon. Runebergin päivän lähestyessä valitsin maistiaiseksi kirjan laajasta reseptivalikoimasta Runebergintorttujen ohjeen
K. a. n. s. l. i. r. u. o. j. m. e. J. L. R. b. g. k. t. y. ä. ö. d. (. ). 5. h. p. v. ,. F. A. /. -. T. M. N. I. E. f. 1. 2. U. S. B. G. O. 6. 0. 3. +. 7. P. V. 9. c. D. d l. t l
Leipoa sai joko kakun tai piirakan, makean taikka suolaisen. *Hienosti toteutettu suolainen piirakka, kiva kun on käytetty pelkästään kasviksia ja täytettä on kerrankin runsaasti
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.