Sain paikalliselta kauppiaalta lahjaksi pussillisen briosseja. Sitä briossipussia sitten kotiin päästyäni käsissäni pyöritelin ja mietin miten ne tulisi käytettyä
Tässä perjantain ruokamme jota nautiskelimme ranskalaisten kanssa. Aika juoksee aivan siivillä, eilen tytöt olivat isosiskonsa kanssa kaupungilla ja elokuvissa
Pitkästä aikaa ruokajuttuja. Kokkaan ruokamme pääsääntöisesti iltaisin, joten nyt kevään tultua tuo valoasiakin on jo korjaantunut, eli ruokahommiakin alkanee täällä taas näkymään
Mä olen aina tykännyt ihan tavallisista runebergeistä - karvasmantelilla ja ilman. Mieheni ei niistä kuitenkaan pidä ja sen vuoksi lähdinkin näitä tänä vuonna tuunaamaan melko rajulla kädellä
Lisää valutetut tai jäiset katkaravut ja höylää reilusti parmesan- juustoa päälle. Ripottele vielä salaattiin krutongejaja koristele sitruunan lohkoilla
Pääsin Hopottajat-suosittelupalvelun kautta testaamaan uusia Apetit Uunivalmiit -pakastegratiineja. Testasin gratiinia sellaisenaan ja mielestäni homejuuston maku oli sangen olematon, joten lisäsin reseptiin riittävästi homejuustoa
Pilko perunat ja tomaatit. Kaada kastike salaatin joukkoon ja sekoita huolellisesti. Mitä jauhoisempia perunoita käytät, sen enemmän ne imevät itseensä kastiketta
Olen koko viikon ollut kovassa kuumeessa ja inhottava korvatulehdus piinaa mua. Nyt kun alkaa ruokahalu hiljalleen palautua, teen jotain, mitä olen himonnut pitkään
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.