Rapsakan lohen ohje löytyi Maku -lehdestä, mutta tuunasin hieman, koska ohjeessa oli ruislimppua ja sitä ei kyllä kotoa löytynyt, joten hapankorput saivat toimia ja nehän toimi vallan mainiosti
Tänään se sitten alkoi, Koko Suomi leipoo toisen tuotantokauden jaksot. Ainesten tuoksuista jotkut taisivat erottaa päivän teknisen tehtävän, mutta minulla on haju- ja makuaisti ihan kateissa
Nosta kaikki raaka-aineet temperoitumaan (temperoitua, saattaa sopivaan lämpötilaan) yön yli, koska huoneenlämpöiset kananmunat ja voi tuottavat paremman lopputuloksen kuin jääkaappikylmät
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. M. a. s. t. e. r. C. h. f. S. u. o. m. n. k. l. i. v. d. y. ä. p. ,. j. K. V. I. H. ö. P. J. c. (. ). R. g. E. O. T. /. w. 4. 6. 1. 8. 7. 3
Moni onkin kysellyt viime tiistain Koko Suomi leipoo -ohjelmassa nähdyn keikauskakkuni reseptiä. Tässä vielä kerran siis herkullisen ja mehevän banaani-suklaakeikauskakun resepti
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.