V. a. p. u. n. k. l. e. h. d. o. t. m. s. i. S. j. v. ,. y. r. ö. ä. K. -. M. E. I. Ä. ). R. b. g. O. D. A. 4. 5. 0. F. 1. –. 2. /. (. L. P. 3. ½. U. T. N. Ö. 7. 8. *. J. t l. d l
K. e. r. a. n. t. l. v. p. i. ä. s. k. ö. y. j. u. o. h. M. ,. N. d. m. J. f. (. ). V. g. E. P. R. G. c. -. L. ". D. S. . 4. 1. 3. 0. /. 2. z. H. T. Ä. d l
Reseptejä selaillessani ihastuin kauniisti kuplivaan Liian hyvää-blogin kotisimaan. Olin ihmeissäni miten helppoa siman tekeminen on ja kuinka edulliseksi sen valmistus tulee, verrattuna kaupan simaan
Tänä vuonna huhtikuun loppu onkin yhtä juhlaa, kun parin viikon päästä vietetään jo vappua. Suunnittelin yhteistyössä Suomen Sokerin kanssa siman, joka on aika perinteinen mutta kuitenkin himpun verran uudistunut
Sekoita hiiva simaan / Add the yeast to the mead. Kun rusinat nousevat pintaan, on sima valmista / When the raisins raise up to the surface, the mead is ready
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.