Olen viime viikkoina bongaillut bloggajakollegoiden blogeista ihania kaurapaistoksia ja korvamerkinnyt ne itselleni testiin, nyt tuntuu että blogit oikein pursuavat ihania reseptejä joita haluaisin päästä kokeilemaan
Ohje on alun perin HS. Olen kuitenkin muokannut reseptiä niin, että sain keittoa ison kattilallisen. Laita vesi kiehumaan suureen kattilaan ja liuota siihen fondi, mistä saat keiton pohjaksi kasvisliemen
Hehee sain viimein yleiskoneen. Kuten jokainen arvata saattaa, olen nyt leivoskellut vähän kaiken laista ja kokeillut muutenkin kaikkea sellaista, mihin käsivoimin ei aiemmin ole jaksanut ryhtyä, kuten esimerkiksi majoneesia
S. a. i. n. t. o. k. u. s. l. I. d. e. y. j. L. h. ö. m. p. r. D. A. g. H. f. -. v. ä. P. B. ,. M. K. E. 1. 4. 2. 8. T. J. V. 0. R. &. W. c. (. ). –. /. ¼. b. ½. 3. C. 5. O. 6. 7. U. N. Ä. t l. d l
Nämä Sikke Sumarin, eli Siken sämpylät, alkavat jo olla legenda meillä kotona ja ystäväpiirissä. Innostuin näistä sämpylöistä juurileipäepäonnistumisien jälkimainingeissa, kun sain maistaa näitä uunituoreina minikokin kummien luona
Äidille onluksusta päästä valmiiseen ruokapöytään, joten arvasin yllätyksen olevan mieleinen. Tällä kertaa vuorossa on uskomattoman nopeasti ja helposti valmistuva hernepesto, joka sopii täydellisesti rapean pekonin kaveriksi pastalle kuin pastalle
Vähän luksusta ja omaa kättenjälkea. Paahtopaistisliderit marinoidulla punasipulilla ja kapris-yrttimajoneesilla, jokirapusliderit, manchegosliderit ja chorizosliderit
Eettistä luksusta – hirvipataVarovaisia irtiottoja – makkaraa ja pottuaIisoppi, timjami, oregano ja moni muu – satoa yrttitarhasta ja karitsalihapullatTäydellinen maa-artisokkakeittoPossu-fenkolipyörykätTykkäsitkö
Aamiainen omassa rauhassa, kynttilöitä poltellen oli kyllä luksusta pitkään aikaan. Blaah, toivottavasti jatkat kuitenkin lukemistä vielä pidemmälle, sillä tämä viimeisen resepti on eittämättä PARAS tähän mennessä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.