Tämä oli sovittu ja siitä ei tingitä, kevät on kuohuvaa ja parsaa. Mutta mitä parsasta tällä kertaa. Tästä on aikaisemminkin ollut puhetta, mutta se paras tapa eli hakea täydellisyyttä kokeilemalla ja uuden etsimisellä
Juuri, kun sain sanottua ääneen, että Farangin lisäksi helsinkiläisravintoloista pitäisi vielä kokea ainakin Luomo ja Muru, niin työsähköpostiin saapui ihana yllätys
Glorian ruoka&viini -lehteen on tullut täksi vuodeksi uusi palsta, arkiakatemia, jossa ainakin kahdessa ensimmäisessä numerossa kokkailusta vastasi Ravintola Luomosta ja tämän vuoden Top Chef -kilpailusta tuttu Jouni Toivanen
S. a. i. n. p. l. t. s. y. m. ä. v. h. j. k. e. r. o. L. u. R. d. ". T. ,. ö. F. b. H. g. O. A. W. w. f. x. C. K. -. c. V. P. M. ½. 6. 5. &. E. Å. B. z. q. I. J. 2. 1. 3. €. ´. N
Ravintola Luomo kuuluu ilman muuta Helsingin ravintoloiden parhaimmistoon. Todistaahan se jo Luomon ansaitsema Michelin-tähtikin, jonka Luomo vain yhdeksän kuukautta avaamisestaan
Vietimme tyttöystäväni kanssa eilen 5v-juhlapäivää ja kävimme illalla testaamassa ravintola Luomon. Olemme jo vuoden päivät puhuneet kuinka Luomoon pitäisi päästä heti sen aukeamisen jälkeen
Bistroutuminen on päivän trendi. matala kynnys, mutkattomuus, rentous, laadukkaat raaka-aineet ja niiden monipuolinen hyödyntäminen ja hyvä hinta-laatu -suhde on se juttu
Palaanpa vielä eiliseen. Vielä yksi postaus kalaaseista, sitten lopetan. Ensinnäkin se plaseerauskisa. No helpottiko se meidän ”elämää suurempaa plaseerausongelmaa
Ensimmäistä kertaa julkaistu Guide Michelin Nordic Cities 2015 oli suomalaisittain jonkinasteinen pettymys, sillä opas käsittää Suomesta vain Helsingin, eikä tähtiravintoloihin tullut muutoksia suuntaan tai toiseen
Murhaava illallinen on ainutlaatuinen teatteri- ja ravintolaelämys, jossa tunnetun suomalaisen gourmetkokin loihtima kolmen ruokalajin dinneri nautitaan murhamysteeriä seuraten ja sen ratkaisemiseen osallistuen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.