Luomon Jouni Toivanen kypsentää taas parsansa öljyssä kevyesti paistaen ja hauduttaen, ohjeistus löytyy Luomon keittokirjasta ja oli muistaakseni myös Glorian ruokalehdessä, tavoitteena välttää maku- ja aromiaineiden karkaaminen keitinliemeen
Juuri, kun sain sanottua ääneen, että Farangin lisäksi helsinkiläisravintoloista pitäisi vielä kokea ainakin Luomo ja Muru, niin työsähköpostiin saapui ihana yllätys
Glorian ruoka&viini -lehteen on tullut täksi vuodeksi uusi palsta, arkiakatemia, jossa ainakin kahdessa ensimmäisessä numerossa kokkailusta vastasi Ravintola Luomosta ja tämän vuoden Top Chef -kilpailusta tuttu Jouni Toivanen
Luomon Jouni Toivanen kypsentää taas parsansa öljyssä kevyesti paistaen ja hauduttaen, ohjeistus löytyy Luomon keittokirjasta ja oli muistaakseni myös Glorian ruokalehdessä, tavoitteena välttää maku- ja aromiaineiden karkaaminen keitinliemeen
S. a. i. n. p. l. t. s. y. m. ä. v. h. j. k. e. r. o. L. u. R. d. ". T. ,. ö. F. b. H. g. O. A. W. w. f. x. C. K. -. c. V. P. M. ½. 6. 5. &. E. Å. B. z. q. I. J. 2. 1. 3. €. ´. N
Olemme jo vuoden päivät puhuneet kuinka Luomoon pitäisi päästä heti sen aukeamisen jälkeen. kk sitten kun uudet michelin tähdet jaettiin ja Luomo sai alle vuoden aukiolon jälkeen ensimmäisen tähtösen päätin vihdoinkin varata pöydän
Luomo, Helsinki. Bistroutuminen on päivän trendi. matala kynnys, mutkattomuus, rentous, laadukkaat raaka-aineet ja niiden monipuolinen hyödyntäminen ja hyvä hinta-laatu -suhde on se juttu
Lehden annista menee kokeilulistalle vielä ainakin mozzarella-broilerinmaksalasagne, quesadillat itse tehdyistä tortilloista, täydellinen pippuripihvi Luomon Jouni Toivasen ohjeella ja ehkä pari muutakin juttua
Viime perjantaina kun olimme Helsingissä illalla syömässä ravintola Luomossa, joka on yhden Michelin-tähden ravintola, siellä tarjottiin vaalean, lämpimän focaccia-leivän kanssa paahdettua voita
Viidennen tähden sai Luomo, joka ainakin toistaiseksi on sulkenut ovensa. Ensimmäistä kertaa julkaistu Guide Michelin Nordic Cities 2015 oli suomalaisittain jonkinasteinen pettymys, sillä opas käsittää Suomesta vain Helsingin, eikä tähtiravintoloihin tullut muutoksia suuntaan tai toiseen
Luomo -ravintolasta tuttu Jouni Toivanen. Murhaava illallinen on ainutlaatuinen teatteri- ja ravintolaelämys, jossa tunnetun suomalaisen gourmetkokin loihtima kolmen ruokalajin dinneri nautitaan murhamysteeriä seuraten ja sen ratkaisemiseen osallistuen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.