2 vrk
Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Tee sulaneeseen paistiin viiltoja ja työnnä valkosipuliviipaleet lihan sisään. Sekoita suola ja yrttimausteet keskenään, hiero ne lihan pintaan ja työnnä osittain myös viiltokohtiin. Nosta paisti marinointipussiin ja kaada jogurtti pussiin. Sekoittele ja anna marinoitua 2 vrk jääkaapissa. Käännä pussia marinoimisen aikana. Ota paisti huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen paistamista. Avaa marinointipussi. Työnnä paistomittari paistin paksuimpaan kohtaan. Nosta paisti suureen paistopussiin, sulje pussi ja leikkaa yhteen kulmaan saksilla ilma
S. o. p. e. l. i. a. k. t. m. ä. ö. -. r. u. n. H. h. R. ,. j. s. y. v. f. T. d. M. ). L. (. 1. P. A. V. 2. 0. 5. 7. 3. /. b. c. C. K. E. 4. z. k p. a s. d l
K. u. n. m. t. e. l. ä. v. j. o. p. i. k. h. a. ,. s. r. S. g. (. ). y. ö. O. M. L. d. -. T. c. U. 3. b. 1. 2. ½. P. H. 5. f. ". N. 0. V. 4. J. 6. k g. d l
kuvasarja parin vuoden takaisesta pääsiäisenvietosta ja lampaanviulusta. Tässä siis teille, rakkaat blogini lukijat, kaikkien pääsiäisruokien äidin eli lampaanviulun ja kahvikermakastikkeen resepti
Lammascurryn voi valmistaa jopa pääsiäiseksi tuomaan vaihtelua lampaanviululle. Lampaan tai karitsan luuttomasta paistista saa valmistettua lumoavan herkullista intialaista lammascurrya
Onneksi kauppojen valikoimiin kuuluu tänä päivän myös muutakin kuin lampaanviulut, kun jostain kumman syystä sana villasukka yhdistyy mielessäni vahvasti tuohon lampaan lihaan
Perinteinen lampaanviulu on aina pääsiäisen kuningas, mutta kevyempää vaihtoehtoa etsivälle sopii salaatti, joka kruunataan lampaan kyljyksillä ja tuoreella parsalla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.