LANTTULAATIKKO
KOTIKOKISTA AMMATTILAISEKSI
KOTIKOKISTA AMMATTILAISEKSI
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 3/4 kg lanttuja
  • vettä
  • suolaa
  • 2 1/2 dl survottuja korppuja
  • 2 1/2 dl maitoa
  • 3 rkl sulattua voita
  • 2 munaa suolaa
  • sokeria
  • (hienonn. muskottia)
  • 1 kg lanttuja
  • suolaa
  • 2 1/2 dl maitoa (tai kermaa)
  • 3 rkl voisulaa
  • 2 kananmunaa ripaus suolaa
  • ripaus sokeria (tai 1/2 dl siirappia)
  • ripaus muskottipähkinää
  • ylimääräistä voita uunivuoan voiteluun
  • 1 dl korppujauhoja

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.