Upota silakat seokseen. Paista silakat pannulla voissa pari minuuttia molemmin puolin. Tarjoa oopperakellarin silakat perunamuusin ja sitruunalohkojen kanssa
1. Irrota silakkafileistä nahka. Sekoita etikkaliemi ja kaada se fileille. 2. Pidä silakoita liemessä vähintään pari tuntia, mielellään puoli vuorokautta
n joulukinkku on kylmiössä sulamassa, laatikot ovat pakastimessa odottamassa, isäntä desinfioi kylmiötä joulukuntoon, joulusilakat ovat maustumassa ja kotikalja jäähtyy sangossa
Lado valutetut silakat purkkiin vuorotellen kastikkeen kanssa ja anna maustua. Silakat voit valmistaa pari kolmekin päivää ennen tarjoilua, jotta ne ehtivät maustua kunnolla
Libanonilaiset muikut silakat. Tänä sunnuntaina söimme muikkuja freekeh-pilahvin kera. Freekeh on semi-kypsänä kerättyä viljaa joka on väriltään vielä vihreää
Joulua varten tein lasimestarin silliä. Ohje on otettu jostain päin nettiä. ). Lasimestarin silli. 2-3 suolasilliä (tai kevytsilliä)1 porkkana1-2 sipulia tai punasipulia1 tl kokonaisia valkopippureita½ tl kokonaisia mustapippureita½ tl kokonaisia maustepippureita2-3 laakerinlehteä1-2 tl sinapinsiemeniä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.