Hyväkin ruoka-annos jää vaisuksi ilman kunnon lisukkeita. Tässä näin laiskan lauantaiaamun kunniaksi oivallinen resepti, joka sopii lisäkkeeksi moneen annokseen
Tässä tulee tämänhetkinen munakoisosuosikkini. Munakoisot pilkotaan lehdenohuiksi, marinoidaan hunajalla, yrteillä ja sitruunalla, paistetaan ja peitellään fetaan, pinjansiemeniin ja tomaattiin
Karitsan paahtopaistista syntyy mehevät pihvit. Pyydä kauppiasta litistämään karitsan paahtopaistit mureuttajassa tai nuiji liha itse tasapaksuiksi pihveiksi muovikelmun välissä
V. o. i. m. t. k. ä. h. a. n. e. l. R. v. j. y. s. u. p. r. ). H. J. ,. Ä. ö. (. z. M. d. -. K. L. f. I. E. P. A. T. g. O. 2. 0. 1. 5. c. 4. /. 6. N. ". D l. t l
N. ä. k. ö. j. n. m. o. l. e. i. a. h. s. t. u. v. p. K. -. E. r. ,. S. y. O. d. ’. P. (. ). I. b. c. T. …. 2. 5. 0. g. L. f. V. A. 1. U. 7. w. F. R. d l
1. Viipaloi munakoisot ja ripottele viipaleille suolaa. Pyyhi suola pois, kun munakoisot ”itkevät”. Paista viipaleet joko pannulla oliiviöljyssä tai öljyllä siveltyinä grillissä
Upota silakat seokseen. Paista silakat pannulla voissa pari minuuttia molemmin puolin. Tarjoa oopperakellarin silakat perunamuusin ja sitruunalohkojen kanssa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.