M. u. t. a. k. n. i. m. o. v. r. y. s. ä. h. e. l. ,. p. j. J. ö. ). T. ". K. 1. 5. 0. g. ½. d. ¼. 4. 2. V. S. Y. (. c. P. -. 3. N. L. *. I. '. w. f. b. F. 8. E. 9. t l
V. i. m. e. v. k. o. n. s. u. t. a. l. ä. p. r. J. j. h. y. O. ,. ). A. P. E. ö. M. d. N. I. S. K. T. 1. 3. 0. g. -. 2. b. H. L. R. c. 5. (. f. D. 6. 4. Y. ½. +. r k. d l
G. r. i. l. k. e. s. ä. ,. h. p. u. a. o. n. t. d. m. j. R. v. f. g. A. V. y. K. ". N. ö. C. -. B. c. M. Y. H. S. b. E. &. J. U. T. I. P. L. Ä. 2. 0. (. ). 1. 5. O. #. /. 4. " G. d l. t l
Lauantai-ilta ja hyvä ruoka kuuluvat ehdottomasti yhteen. Bataattilohkot kera mehevän pihvin ja salaatin olivat maukas kokonaisuus, jota täydensi hyvä espanjalainen punaviini
Lauantaina kipaisin aamukävelylle läheiseen lihakauppaan Baron's Courtissa. Kyseistä kauppiasta on minulle kehuttu moneen otteeseen, ja tottahan se kaikki oli
Mikähän tämä otsikko taas on olevinaan. Pyhien välipäivän ohjelmaan kuului kyläilyä, odottamatonta shoppailua, ulkoliikuntaa ja siskon perheen vierailu
Erlaiset tahnat sopivat uuden vuoden aattoillan pieniksi tarjottaviksi. Kuvat. TS/Riitta Salmi. Uuden vuoden aattopäivän rento tarjoilu syntyy eri kulttuurien tahnoista ja patongista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.