Tarvoin tänään sienimetsässä kolme tuntia noukkien maasta kamalan määrän suppilovahveroita. Tällä kerralla sienestämisestä teki extra-kivaa se, että mulla oli harmaan karvaisen kaverin lisäksi toinenkin neitipuolinen kaveri mukana
Lauantaina velourasuinen leidi saapui auttamaan meitä Huli-Villan sisustusratkaisujen kanssa. Olimme häärineet aikaisemmin päivällä monta tuntia herra Longfieldin kanssa erinäisissä laatta- ja maalikaupoissa, ja illalla esittelimme velourasuiselle leidille löytämiämme vaihtoehtoja
Niin nytkin samantien maisteltiin Arctic Superfoods mustikka-koivunlehti eväspatukka. Tammikuun BestBites -yllätyspaketti kuitenkin sai minusta vihdoin leipurinkin irti
1. Täyte. Hienonna keltasipuli ja selleri. Kuutioi leipäviipaleet. Paista selleri ja sipuli voissa. Lisää leipäkuutiot, timjami, laakerinlehti, suola ja pippuri ja sekoita
Moni sairastaa diabetesta tietämättään, ajoissa havaitun aikuistyypin diabeteksen voi saada kuriin liikunnalla, laihduttamisella ja lopettamalla tupakoinnin
1. Filee. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Ruskista filee paistinpannulla ja nosta uuninkestävään vuokaan. Kypsennä uunissa noin tunti, kunnes sisälämpötila on 80 astetta
Leikkaa jäähtyneestä lihasta annospaloja ja paista kuumalla pannulla. Ylikypsänä tarjottavan karitsan lavan valmistaminen vaatii hieman enemmän aikaa, mutta lopputulos on suussasulavan herkullista
1. Paloittele porkkana, sipuli, purjo ja juuriselleri pieniksi paloiksi. Keitä lihoja ja kasviksia mausteiden kera vedessä kattilassa kunnes liha on mureaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.