Leivontapäivä - Kinkkusämpylät
Päiväni Murmelina
Päiväni Murmelina
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 18 kpl
  • 1 pss
  • 1/2 l kädenlämpöistä vettä
  • 1 pss kuivahiivaa
  • 3 rkl
  • 75-100 g kinkku
  • 1 dl
  • 1/2 dl
  • 1 dl (luomu)ruisjauhoja
  • 5 minuuttia Lisää taikinaan alustuksen loppuvaiheessa ruokaöljy ja kinkkupalaset ja sekoita taikina tasaiseksi.
  • 15 minuuttia Jauhoja voi vaihdella oman kaapin sisällön mukaan, itse tykkään useinkin käyttää leseitä ja perunakuitua tuomaan vaaleaan leipään ylimääräistä kuitua
  • 5 dl sämpyläjauhoja ja
  • 5 dl vehnäjauhoja

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.