Hohoi. Hengissä täällä ollaan, vaikka meistä ei ole mitään vähään aikaa kuulunutkaan. Ollaan koko perhe käyt läpi aivan karmiva flunssa ja töissä on menossa pahimmat joulunaluskiireet, joten blogireppana joutuu aina tällaisissa tilanteissa kärsimään
Leivoin saaristolaisleipiä (tällä ohjeella) ja leikkasin noin vuorokauden vetäytyneen leivän viipaleiksi ja viipaleet edelleen kolmeen osaan, jolloin syntyi mukavia suupaloja
Saaristolaisleipä on turkulaiselle tuttu herkku jo lapsuudenkodin keittiöstä, ja muutaman kokeilun jälkeen alkaa tämä periaatteessa yksinkertainen resepti olla meilläkin hallussa
Vaikka en sillistä välitäkään niin sillikaviaari on sitten aivan toinen juttu. Uskaltauduin maistamaan sitä muutama vuosi sitten ensimmäisen kerran ja sen jälkeen se onkin kuulunut uusien perunoiden kaverina kesääni, ainakin kerran kesässä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.