Erinomaista perjantaita teille. Huomaatte varmaan, että mä olen pistänyt tässä hiukan hulinaksi. Blogin ulkoasu sai kertaheitolla uutta ilmettä ja minä sain (toivottavasti) väliaikaiset silmäpussit, kiitos tuntitolkulla tietokoneella nakuttelun ja koodailun (lue
Kuningatar Saba on tarjonnut viimeaikaisista ravintoloista ehkä mieleenpainuvimmat maut, ja yritimme itse päästä samoille linjoille tämän linssipadan kanssa
350g linssejä (vihreitä tai punaisia)4 keskikokoista sipulia4-5 valkosipulinkynttä800g tomaattimurskaa1 kanelitanko tai kaneliasuolaa2-3 rkl valko- tai punaviinietikkaa (voi jättää poiskin, mutta maku on hyvin erilainen)Keitä linssejä n
Viime viikolla kun ensilumi satoi maahan, teki mieli tehdä jotain ihanaa mausteista pataruokaa. Muistin, että Samasta padasta-kirjassa oli resepti linssi-kasvispataanjoka sopii myös pienemmille sormiruokailijoille ja taaperoille
Punainen linssipasta löytyi Best Bitesin yllätyspaketista, jota pääsin testaamaan. Best Bitesin ensimmäinen yllätyspaketti sisälsi Lazzarettin punaisen linssipastan lisäksi Cawston Pressin kuplivaa omenajuomaa, Maya Goldin luomukookossiirappia sekä Nakd Nibblesin hedelmä-pähkinänapostelupaloja
Myös proteiinipitoinen linssipasta on täyttävää. Kuten olette saattaneet huomata, minulle iskee aina himo johonkin raaka-aineeseen, johon liittyviä reseptejä alkaa puskea blogiin
Olen kausisyöjä. Jumitun makuihin, tänä kesänä ja syksynä fetaan. Mitä vahvempaa sen parempaa. Oikein tuhtia kreikkalaista fetaa salaatteihin, pastaan, linssipataan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.