Aasialainen lohiburgeri on eittämättä tämän kesän paras burgeri. Epäluuloisille tiedoksi, ettei ruoka herättänyt meilläkään aluksi kaikissa suuria intohimoja
Himoitsetteko koskaan mitään ruokaa niin kauan, että himolla on vain annettava periksi. Itse olen halunnut valmistaa jonkin maukkaan ja mehukkaan hampurilaisen jo pari viikkoa, mutta en vain ole saanut sitä aikaiseksi
Isänpäivän aterialla meillä oli tarjolla lohiburgereita rapumajoneesilla ja lohkoperunoita. Tein sämpylät Sunnuntai rouheinen sämpyläjauhoihin, taikinaan laitoin makeutukseksi hunajaa ja sämpylät valelin hunaja-vedellä ja päälle ripottelin seesaminsiemeniä
LOHIBURGERIT. Näin kesäaikaan kerrostaloasumisessa kismittää aina tämä oman pihan puute. Nämä kelit kun suorastaan vaativat letkeää ulkona chillailua ja grillailua
Pimeä, marraskuinen, kaikin puolin unettava iltapäivä ja seuralaisena hiukan ennen omaa ylösnousemustani viereen kömpinyt, hienoon suoritukseen juhlinnan saralla yltänyt aviomies
Kokkolan kurkkukeitoksi nimetyn kesäisen, kylmän keiton kehittelin saatuani Kokkolan Vanhankaupungin ravintolan kokilta tietää, mitä aineksia hänen keittoonsa kuului
Vauhdikkaita aamuja… jopa niin vauhdikkaita, että perjantaina syötiin aamupalaa autossa. / Ei nyt niin suotavaa, mutta ennen pojan aikaisia aamutreenejä on aamupala aivan must- vaikka sitten autossa
(*Söin ja join ilmaiseksi). Pikkubistro Kattila on yksi niitä paikkoja, joita huomaan suosittelevani, kun ulkopaikkakuntalaiset kyselevät, mikä olisi kiva ravintola Tampereella
Sain toissaviikonloppuna todistaa Suomen saariston kauneutta ihan itselleni uudesta näkökulmasta. Varhain lauantaiaamuna pakkasimme kimpsut ja kampsut ja otimme suunnan kohti Kasnäsiä, jossa meitä odotti viikonlopun rentoutumisloma
Olen aina pitänyt itseäni hiukan omituisena, koska ravintoloiden listojen pääruoat ovat mielestäni useimmiten todella mielikuvituksettomia verrattuna alkuruokiin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.