Epäluuloisille tiedoksi, ettei ruoka herättänyt meilläkään aluksi kaikissa suuria intohimoja. Lohiburgeri maistuu paremmalta kuin kuulostaa, ja toistaiseksi kaikki ovat tykästyneet näihin jo ensimmäisen suupalan jälkeen ja toivoneet pikaista uusintakierrosta
Mikäli käytät pakastettujajättiravunpyrstöjä, ota ne hyvissä ajoin sulamaan. Muutaman kerran olemme itse friiteeranneet jättiravunpyrstöjä, mutta oikeanlaisen friteeraustaikinan ohje on ollut vielä hakusalla
salaatteja (esim. Riivi savulohi riekaleiksi sopivaan kulhoon ja riko joukkoon kananmunat. Sekoita joukkoon kaprikset ja pieneksi hakattu sipuli sekä persilja
Ja nyt aikuisena (. Vapunajanajatuksenjuoksun nerokkuutta kuvastanee se, että vaikka näillä kahdella jutulla on yhteistä vahvojen tunteiden jakirjainvalikoiman suhteen, niin muuta tolkkua tai aasinsiltaa ei sitten löydykään
Pöytään tuli alkupaloina myös jättiravunpyrstöjä sekä tonnikalasashimi. Kävimme mini- ja apukokin kanssa Tallinnassa isäni luona ja palasimme kotiin eilen
Maanantain piristykseksi ajattelin raportoida jo menneen lauantai-illan ruokakokeiluista. Kun olin pieni ja asuin vielä koti-kotona, oli lauantai-ilta meidän perheessä usein ruoan suhteen ”hömppäruokailta”
Silppua basilika ja sekoita se sitruunaöljyn kanssa jättiravunpyrstöjen kanssa. Revi salaateista suureen kulhoon salaattipohjaja lohko tomaatit ja viipaloi punasipuli sekaan
Sekoita kulhossa kaikki aineet keskenään ja anna tiikerirapujen maustua muutama tunti. Kuivaa ravut pyyhkeen tai paperin päällä ja paista kuumalla paistinpannulla nopeasti
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.