Uunissa hetkenen ja nautitaan guacamolen, smetanan ja chilikastikkeen kanssa. Tämä ohje on mukailtu amerikkalaisen kämppäkaverini Jamien ohjeen pohjalta
Lisäksi lehtikaali sisältää antioksidantteja jopa enemmän kuin monet marjat. Lehtikaali on aika kova eli sitkeä kaali syödä, joten marinoin sen, ensin poistin paksun lehtiruoteen ja pilkoin lehdet
Ensimmäistä kertaa kokeilin tehdä guacamolea ja salsaa itse ja ei todellakaan jäänyt viimeiseksi kerraksi, sillä nämä valmistuvat hetkessä blenderissä pyöräyttäen
O. l. e. n. i. h. a. s. t. u. m. k. o. j. ä. v. y. M. r. I. d. Q. ,. p. N. ö. V. S. J. q. g. c. G. z. K. A. 8. 4. 0. (. ). 2. 5. /. R. L. P. T. U. 1. H. t l
Savustuspönttökin löytyy, mutta olin laiska enkä jaksanut vaivautua sen suhteen (vaikka isä onkin yleensä se joka hoitaa savustamisen), joten tein uunissa
Mureke on se ruoka,mitä aika useinkin tehdään(tai usein ja usein,ehkä n. kerran kk) ihan vaan siksi, kun se on niin helppo lykätä uuniin,(ja on tietysti hyvää)milloin sinällään,milloin pekonilla peitettynä,milloin täytettynä,ilman lisukkeita tai lisukkeiden kanssa,kuten tässä sipulin ja omenan
Guacamolen teen aina itse, sillä kaupan valmiit guacamolet maistuvat lähinnä vedelle. Minulle tulee joskus tähän himo, mutta aina ei tarvitse lähteä ravintolaan asti, koska tämä on kohtalaisen helppo ja nopea loihtia kokoon itsekin
- Ripottele nachojen päälle hieman juustoraastetta, nyhtökauraa, halkaistujakirsikkatomaatteja, maissia, papuja, silputtua valkosipulia, juustokastiketta ja chiliä
Olen syönyt guacamolea jo pitkään, mutta nyt ensimmäistä kertaa kävi mielessä, että voi guacamolessakin olla tosissaan maku eroja (jos ei siis lasketa niitä kaupan valmiita versioita
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.