B. r. u. n. s. i. t. o. h. a. ,. k. m. e. E. (. d. l. ). j. ä. y. p. v. 5. H. w. J. -. O. b. g. ´. M. K. ö. x. 1. 2. 4. f. 0. S. C. A. 3. c. P. =. L. T. N. V. Y. c m
Kyllä monien ilmeissä oli katselemista ja se hauskuutti kyllä brunssin tekijää. Ajattelin yllättää työkaverini aamu brunssilla ja onnistuinkin siinä aivan hyvin
Se on ainakin mulle tapa myös osoittaa välittämistä, ja rakastankin kestitä ihmisiä. On sitä käytetty vapaa-aikaa ja vaivaa enemmän kuin kukaan uskoisikaan vain, jotta saat sadalle opiskelukaverillesi hyvän illallisen pöytään
Pidemmällä vapaalla on mukava syödä aamupalan sijaan brunssi, kun on olevinaan enemmän aikaa. Olen brunssille yleensä tehnyt sämpylöitä, pekonia, munakokkelia, paahdettuja kasviksia, kotitekoista mysliä, jogurttia, marjasalaattiaja mitä nyt muuta on mieleen juolahtanut
Mutta eiköhän siinä ole ihan tarpeeksi yllätystä ja hemmottelua, kun herra sai nukkua mua pari tuntia pidempään ja kömpiä suoraan valmiiseen aamupalapöytään
No mehän ruvettiin heti sitten tuumasta toimeen ja saatiin nopeasti kasaan mukava pikku tyttöporukka ja alettiin innoissaan suunnittelemaan mitä kukanenkin tois mukanaan brunssille
T. ä. n. a. l. o. i. t. m. e. p. v. k. h. ). K. u. s. ,. y. r. V. j. g. M. L. D. J. ö. d. R. b. O. /. H. P. I. f. B. N. -. 1. ½. S. Y. (. F. *. #. 8. 2. 6. A. ". 7. 5. 0. K i. d l
V. i. m. e. s. u. n. t. a. j. l. p. ä. b. r. ,. o. k. y. ö. v. d. O. h. 2. 1. /. I. ". Y. S. H. (. ). K. B. c. F. z. J. T. -. g. R. w. 5. A. P. 4. 0. M. L. C. 8. f. 7. 3. U. x. '. q. E. Q. G. D. t l. g ). d l
Italialaisessa keittiössä pidän siitä, että ruoka on yksinkertaisista aineksista tehty, ja reseptissä pääosaan voi päästä aivan tavallinen perus juttu, niinkuin tässä reseptissä porkkana
T. ä. s. t. j. o. u. l. a. m. i. e. n. h. r. k. ö. y. v. M. p. L. ,. P. c. z. U. d. Y. b. N. I. R. H. (. 3. 1. 2. 0. &. 7. ). G. V. 8. /. 9. K. J. E. 4. 5. ½. -. S. A. B. +. g. 6. D. k p. d l. r k. t l. m i. p r
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.