Kerroin joku aika sitten innoissani siskolleni tehneeni gluteenitonta kasvispizzaa. Siskon mies ihmetteli, miten teen pizzapohjan, jos en käytä jauhoja (gluteenitonhan ei tarkoita sitä etteikö voisi käyttää gluteenittomia jauhoja)
Idea näistä pizzoista syntyi, kun ystäväni tutustutti minut lohipizzaan (jota myöskin täytyy tehdä teille, hyvää sekin), jonka pohjana oli käytetty tortillaa
Tässä se tulee. Tämän kesän ehdottomasti paras tekaisemani kakku. Itse asiassa musta tuntuu, että kokonaisuutena tämä tuoreilla mustikoilla ja sitruunaisella voikreemillä päällystetty kakku on paras tekaisemani kakku ikinä
Sain työkaverilta mitä mainioimman jauhottoman pizzapohjan ohjeen. Moni kärsii vatsavaivoista pizzansyönnin jälkeen, eikä syyllinen löydy aina rasvaisista täytteistä ja kyytipoikana nautitusta olusesta, vaan pohjan vehnäjauhoista
Kesäkurpitsa, pitsa – johan nimikin sen sanoo. No, puujalkavitsit sikseen. Syksy on tuonut taas kasapäin uusia ruokakirjoja, jotka ovat täynnä mielenkiintoisen näköisiä reseptejä
Pitkästä aikaa tuli väsättyä pizzaa ja mikäs sen maistuvampaa, kuin lohipizza =P Näin isolle porukalle pari peltipizzaa helpolla ja nopealla pohjalla/täytteillä
Instagramissa silmiini osui kuva lohipizzasta ja näytepulloksi saamani Footmarkin valkkarin tiedoissa sen kehuttiin sopivan hyvin kaveriksi kalaruuille
kasvispizza (kesäkurpitsapohjalla). Ihan hyvin se viime viikko meni. Pikkasen iltakahvilla kipuilin kun ei ollutkaan pullaa tai juustovoileipää sen kanssa
Minä vain jaksan tyytyväisenä myhäillä ja tiedän mistä haen seuraavan kerran raikkaan lohipizzan, sillä aika harvinaisia on paikat, joissa on tarjolla pizzaan näinkin tuoreita aineksia ja sitä rakastamaani tuoretta lohta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.