Mausteinen kalkkuna. Joulun pyhät ovat olleet kyllä mahtavat. Vähäiset lahjaostokset tuli tehtyä hyvissä ajoin ja ruokakauppaankaan ei tarvinnut hermoja menettää
P. ä. s. i. n. k. o. a. l. e. m. h. u. p. J. y. r. S. H. K. t. ö. V. I. b. j. v. T. ,. d. L. Ä. Y. E. A. N. O. R. D. U. C. 4. 1. 5. 0. g. f. 3. 2. c. M. 6. -. d l
Mausteinen karitsa ja paahdettu bataatti ovat valmista puolessa tunnissa. Vuoden 2013 Suomen MasterChef -kilpailun voittajan Kira Åkerström-Kekkosen ideoima resepti löytyy hänen uutuuskirjastaan Max 30 min
Pitkä aika on kulunut edellisestä postauksesta. Tässä välissä on kyllä kokkailtu kaiken näköistä mutta huomaan nyt tekeväni paljon näitä samoja juttuja mitä kesänkin aikana
O. l. e. n. m. t. s. ä. y. j. o. k. u. a. p. i. d. f. ,. r. E. v. (. h. ). ö. L. N. V. M. K. -. b. g. w. 1. /. 4. 2. 3. P. T. S. I. W. J. A. a l. d l. t l
E. i. l. e. n. s. a. m. y. t. ä. v. p. r. k. u. ,. j. o. K. ö. h. d. J. T. -. A. c. N. S. b. g. P. I. (. ). C. M. L. R. 4. à. 1. 2. 0. O. ½. f. 5. w. H. V. t l. r k
Tein viime syksynä monta hyvää possuateriaa Vampulassa kasvaneen Hornan vapaan possun lihasta. Yksi iso kasslerin kimpale oli vielä jäänyt pakastimeen odottamaan valmistusvuoroaan
Jee tänään meillä syödään nyhtökanaa. En ole vielä kanaa nyhtänytkään ja olen melko innoissani siitä. Pulled sitä ja pulled tätä eli lihan nyhtäminen on ollut trendikästä Suomessakin jo pari vuotta
Perjantai - mikä ihana syy överimässäilyyn. Vaikka yritän nauttia kaikista viikonpäivistä yhtä paljon, ja välttää ajatusta, että elämä tapahtuu vain viikonloppuna, niin kyllä perjantaissa silti on jotain mahtavaa
T. ä. m. n. t. y. p. i. s. l. o. h. a. j. u. e. k. r. ,. b. g. v. U. d. M. S. c. P. ö. E. I. (. 4. ). 8. 0. f. 2. 1. ½. -. V. J. 5. 6. K. 3. ¾. R. A. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.