Lussekatter, n. Nämä kullankeltaiset pullat kuuluvat ehdottomasti joulukuisiin herkkuhetkiin. Olen vuosien varrella kokeillut monen monta eri reseptiä, vaihtelevin tuloksin
Ruotsiksi 'lussekatter'. Tänään vietetään Lucian päivää. Meille peri-suomalaisille se ei ehkä ole niin kova juttu kuin suomen-ruotsalaisille ja ruotsalaisille
Murenna hiiva joukkoon. Lisää myös sokeri, suola ja muna sekä puolet jauhoista. Sekoita tasaiseksi. Lisää loput jauhot ja vaivaa taikinaa, kunnes se irtoaa kulhon reunoista
Tällä kerralla teimme vain pienen annoksen seuraavalla reseptillä(sopivan kokoinen jos haluaa kokeilla)Lucia pullat (Lussekatter)100gr margariinia3dl maitoa1pss kuiva hiivaa1dl vaaleata siirappia tai hienosokeria1/2 tl suolaa9dl jauhoja1/2 pss sahramia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.